Unesite harmoniju u svoj dom

Piše: I.J.

Dolaskom jeseni i samom promjenom godišnjeg doba težimo ka promjenama i u našem okruženju. Sitnice uvijek popravljaju raspoloženje, a u nastavku vam donosimo praktične i jednostavne feng shui savjete za uređenje ulaza u dom koji će vam osigurati sjajan prvi utisak te donijeti pozitivnu energiju

Ako živite u kući, očistite nered u dvorištu i na prilaznim putevima, kako biste omogućili prolazak energije u dom. Isto to učinite i na ulazu u stan.

Prednja vrata ofarbajte u veselu boju. Crvena je feng shui boja prosperiteta i obilja, a zelena prirode i novca.

Postavite visoku, zdravu biljku s obje strane ulaznih vrata. Biljke ne smiju blokirati ulaz.

Ispred ulaznih vrata okačite bijele lampice, kako biste u svoj dom privukli zlatne prilike.

Ako ste u kući, vodena fontana postavljena s desne strane vrata donijet će vam sretnu energiju svaki put kada se vrata otvore.

Kip na ulazu, bio to keramički anđeo ili neki drugi detalj poput kamenog patuljka, u vaš dom donijet će stabilnost i zaštitu.

Kupite šareni otirač, koji će samo povećati ljubav vaših gostiju prema vama.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti