10 fotografija zbog kojih ćete poželjeti ljuljačku u svom dnevnom boravku

Piše: Redakcija

Postoji neka posebna veza između uređenja doma i ljuljački. Viseća ljuljačka jednostavno je dodatak koji redovno oduševljava i jednostavno mami da se u nju zavalimo i uživamo.

Iako su spomenute ljuljačke prizor koji najčešće viđamo na terasama i balkonima, sve više vlasnika domova odlučuje ih učiniti dijelom svojih dnevnih boravaka. Na taj način dobiju kutak koji podigne cijelu prostoriju i savršeno mjesto za uživanje uz kafu, čaj, pod dekicom, s knjigom u rukama…

Dobra stvar je i da viseću ljuljačku nije nimalo teško uklopiti u stan, najviše zbog činjenice da jastuke i ostale dodatke kojima ćete je ukrasiti jednostavno možete spariti s ostatkom vašeg interijera.

U svakom slučaju, ljuljačka osim na terasama i balkonima izgleda sjajnu i u unutrašnjim prostorijama doma, a u našoj galeriji pogledajte 10 gotografija koje dokazuju da zaslužuje svoje mjesto u dnevnom boravku.

Izvor: zadovoljna.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti