Zavirite u dom Emine Jahović u kojem živi sa sinovima nakon razvoda

Piše: Redakcija

Pjevačica Emina Jahović nakon razvoda od Mustafe Sandala našla je novi dom u Istanbulu, gdje živi sa sinovima Jamanom i Javuzom, a prilikom dekoriranja imala je mnogo ideja i ništa nije prepustila slučaju. Dom Emine Jahović i njenih sinova nalazi se u komšiluku gdje su prvobitno živjeli, kako bi djeca mogla što češće da viđaju oca.

Dom Emine Jahović oličenje je prefinjenosti i dobrog ukusa, a pjevačica je svaki detalj svog porodičnog gnijezda pažljivo odabrala, kako bi zadovoljila svoje potrebe i pružila svojim sinovima prijatan prostor za odrastanje.

Emina nerijetko postavlja na društvene mreže fotografije iz svog doma, te se sudeći po njima, može zaključiti da je njen novi stan uređen u minimalističkom i modernističkom stilu. Dominiraju krem tonovi i bijele boje, koje dopirnose da čitav prostor izgleda elegantno, a vrlo i je prozračan i pun svjetlosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Iako je prije pjevačica živjela sa sada bivšim suprugom Mustafom Sandalom u vili vrijednoj preko 700.000 eura, njoj nije smetalo da se preseli u manji prostor, već je odlučila da iskoristi maksimum što se dekoriranja tiče. Ogledala sa zlatnim ramom, mermerni zidovi, staklena bašta – samo su jedni od mnogobrojih pažljivo sređenih kutaka u domu Emine Jahović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Izvor: story.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti