Deset najslađih bijelih kuhinja kojima ni malo kvadrata nije mana

Piše: Redakcija

Kuhinja je ona prostorija u domu u kojoj se obitelj okuplja na objedu, pripremaju se obroci, i općenito provodi puno vremena. Zato nije ni čudo da se uređenju i funkcionalnosti kuhinje pridaje posebna pažnja, a bijela kuhinja uklopit će se u svaki stil uređenja i svaki dom.

Bijela kuhinja klasika je kojoj se uvijek vraćamo bez obzira na trendove. Prostoru daje svježinu, otvara ga, a može ga i vizualno povećati pa će kuhinja izgledati i veća nego što zaista jest. Naročito kod malih kuhinja, bijela će biti najbolji izbor. Drveni i detalji u boji dodatno će ju podići i unijeti živost te omiljeni prostor u domu učiniti još ljepšim i privlačnijim.

Za funkcionalnost kuhinje veličina nije presudna jer i najmanja kuhinja, uz dobar dizajn, može biti potpuno funkcionalna i praktična.

 

Izvor: Zadovoljna.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti