Želite kamin u dnevnom boravku? Donosimo vam 15 inspirativnih ideja

Piše: Redakcija

U zimskim mjesecima ne možemo se zasititi fotografija prelijepo uređenih dnevnih soba s kaminom. I zaista, ima li zimi išta ljepše od prizora kamina u kojem gori vatrica i sve je prepuno topline i svjetlosti koju stvara vatra, i u sobi i u duši.

Kada zamišljamo idilično mjesto za život, onda bi se ondje svakako našao i kamin u dnevnoj sobi. Ništa ne unosi toliko topline i slatke romantike u dom kao kamin, koji i najmodernije uređenom prostoru daje dodir starinskog šarma.

Iako su kamini u današnje vrijeme gotovo nestali iz naših domova, i dalje su mnogima predmet želja i često volimo maštati kako u hladnim zimskim večerima sjedimo uz kamin fino se grijući dok vatra tiho pucketa, uz topli napitak i knjigu – kako to zvuči dobro i smirujuće, zar ne? U nastavku vam donosimo nekoliko ideja kako da u svoj dnevni boravak dodate kamin i da to bude vaša oaza mira.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti