Za svakoga po nešto: Proljetne dekoracije i vjenčanje iz snova

Piše: L. M.

Proljeće je najromantičniji godišnji period. Cvijeće, behar, priroda i život se bude, a to je i savršena prilika za vaše vjenčanje. Kad pomislimo na proljetno vjenčanje, zamišljamo mnogo cvijeća. Cvijeće u kosi, na haljini, u prolazu, na stolovima, a svakako i na svadbenoj torti. Ako ste cijelog života sanjali o vrtnoj svadbi, proljeće je idealno vrijeme za to. Pustite svoju djevojačku stranu na slobodu ako planirate proljetno vjenčanje i birajte hrabre i ženstvene boje te dopustite prirodi da igra ulogu koliko god može.

Boje

Tradicionalno, paleta boja za proljetno vjenčanje sastoji se od pastelnih ili prozračnih, veselih nijansi. Razmislite o bojama koje vidite u cvatu – ružičasta, plava, žuta, ljubičasta i zelena samo su neke koje vam padaju na pamet. Dobar recept za stvaranje uravnotežene palete boja je odabrati dvije glavne, a zatim ih upariti s neutralnom (bijela, siva, crna, krem, itd.) za vizualno najugodniju kombinaciju.

Pozadina

Cvjetna zavjesa može se rekreirati s bilo kojom vrstom strukture ili cvijeta, što je čini jednom od najsvestranijih ideja za proljetno vjenčanje. Elegantan četvrtasti okvir i bijeli cvjetovi stvorit će moderan izgled, ali možete koristiti i prirodne drvene ploče, grane i metalne lukove.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti