Zayn Malik kupio stan višemilionske vrijednosti u ulici gdje živi njegova bivša Gigi Hadid

Piše: Redakcija

Nakon prekida s Gigi Hadid, engleski pjevač i tekstopisac Zayn Malik kupio je novi stan višemilionske vrijednosti u New York Cityju koji je udaljen samo kilometar od luksuzne vile atraktivne manekenke.

Prema pisanju američkih medija, ulica Bond Street u Sohou, jednom od najatraktivnijih dijelova grada, narednih dana sigurno će biti pristanište za paparazze, s obzirom na to da su se u njoj smjestili bivši ljubavnici.

Podsjećamo, Zayn i Gigi prekinuli su jer nisu imali vremena da se viđaju zbog pretrpanih poslovnih rasporeda. Kuće u istoj ulici možda bi mogle ponovo zbližiti pjevača i manekenku.

Novi stan Zayna Malika prostire se na 334 metra kvadratna. Zgrada u kojoj je stan smješten izgrađena je 1877. godine, ali je renovirana 2016. godine. Stan ima četiri spavaće sobe, četiri kupatila, moderno predvorje, veliki dnevni boravak, kuhinju, dvorište i terasu.

Zayn je novi stan platio 10,7 miliona dolara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti