15 proljetnih dekoracija za terasu i dvorište

Piše: Redakcija

Proljeće je odlična prilika da provodite vrijeme napolju, što znači da je pravo vrijeme da razmislite o dekoraciji svog balkona ili terase. Ovo je i najbolja prilika da iskoristite svoja vrtlarska umijeća budući da su cvijeće i biljke najbolja moguća dekoracija za ovo doba godine kada se budi cijela priroda.

Ramislite o šarenim stolicama i stolovima za terasu ako želite kreirati romantičnu i rafiniranu atmosferu. Namještaj izrađen od trske i dalje je jedna od najboljih ideja za uređenje eksterijera doma zato što je veoma izdržljiv i izgleda lijepo. Razmislite i o potencijalnom odabiru tekstila u svijetlim bojama (ćebad, prostirači, stolnjaci i jastuci). Odlična ideja za dekoraciju su i šarene lanterne koje će poprilično uveseliti prostor i čiji će sjaj napraviti magičnu atmosferu tokom proljetnih noći.

Pogledajte neke inspirativne ideje u galeriji ispod:

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti