Prostirači s porukom su najslađa dobrodošlica u svakom domu

Piše: Redakcija

Osim njegove praktične uloge u održavanju našeg doma čistim, prostirači su ujedno i prva stvar koju će vaši gosti vidjeti pri dolasku i posljednja pri odlasku. Zato, zašto o prostiraču za ulazna vrata ne biste razmišljali kao o malom umjetničkom djelu koji će približiti karakter vlasnika, nasmijati ukućane i goste te ujedno biti topla dobrodošlica za sve cipelice lutalice koje se nađu ispred vaših vrata?

Prostirke s natpisima su sjajan alat da u užurbanoj svakodnevici kratko zastanete, nasmijete se slatkoj poruci koja vas je dočekala prilikom zaključavanja vrata, ali koja vas je pri dolasku doma podsjetila da je sreća u malenim stvarima. Zabavne otirače za ulazna vrata možete pronaći u trgovinama namještaja i artikala za uređenje doma i u vašem komšiluku ili naručiti online s popularnih platformi. Jedno je sigurno – bit će neodoljiv ukras u svakom kućanstvu – piše modamo.info.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with m5 preset

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti