10 kreativnih ideja kako iskoristiti stare boce u interijeru

Piše: Redakcija

I stare boce mogu postati šarmantan dio vašeg interijera. Kako? Imamo nekoliko jednostavnih, praktičnih i stilski zanimljivih ideja.  Ukoliko u bocu dodate upaljenu svijeću, vosak će kapanjem kreirati jedinstvene tragove i tako postati savršen dekor za vašu intimnu večeru. Boca od vina ukrašena s vertikalnim redovima špage će vam biti najbolji prijatelj na tematskim zabavama i rođendanima, uz zabavne poruke na stolu i omiljeno cvijeće – piše modamo.info.

Već možemo zamisliti kako postava za naš sljedeći party blješti uz boce prekrivene šljokicama, a boce posute zlatnim lakom u duetu sa staklenkama biti će sjajan dodatak našim policama s knjigama ili stolu u dnevnom boravku. Za sve kreativce ideja lustera s pivskim bocama će biti ostvarenje snova dok će svi ljubitelji vina poželjeti urediti čepove vinskih boca po uzoru na fotografiju koju smo izdvojili u našoj galeriji. Brzo prelistajte i podarite svom domu šarm kroz ove ideje. Sretno!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti