Selena Gomez ima moderan i ženstveno uređen dom, pogledajte kako izgleda

Piše: Redakcija

Dom Selene Gomez u Studio Cityju prostran je, moderan i udobno namješten sa ženstvenim detaljima, idealan za uspješnu mladu ženu poput 25-godišnje pjevačice.

Ipak, čini se da je predivno uređena kuća u Kaliforniji brzo dosadila mladoj zvijezdi, jer je nakon samo godinu odlučila prodati i potražiti novo ‘gnijezdo’.

Kuću s bazenom kupila je za 2.249 miliona dolara, a sada je prodaje za 2.799 miliona dolara te će na njoj zaraditi pola miliona.

U kući otvorenog plana, s minimalnim brojem vrata, prostorije se stapaju jedna u drugu, a posebno je atraktivna kuhinja u shabby chic stilu, na koju se nastavlja jedan od dnevnih boravaka.

Kamen, bakar i detalji od drva protežu se ukusno namještenim domom koji poziva na druženje i ljenčarenje te za razliku od brojnih celebrity kuća, odiše udobnošću i toplinom.

U kući se nalazi i mala teretana i studio za jogu, a Selena je imala priliku raširiti svoje cipele i krpice na čak dva ‘walk-in’ ormara.
Iza kuće nalazi se odlično opremljen vrt s bazenom, prostorom za roštilj i ležaljkama za sunčanje, s visokim bršljanima koji štite vlasnika od znatiželjnih pogleda.

Još nije poznato kojom će kućom Selena zamijeniti ovaj intiman, sa stilom dotjeran kalifornijski dom.

Foto: Profimedia, IMP Features

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti