Gdje živi lijepa i zločesta Ferhunde

Piše: Redakcija

Ferhunde, poznata zloća iz serije iz serije “Kako lišće pada” živi u raskošnom domu na obali Bosfora. Zavirite u elegantan stan od 200 kvadrata glumice Deniz Cakir, u koji bi se mnogi rado uselili. Pogledajte kako izgleda luksuzan apartman omiljene turske glumice.

Lijepa turska glumica Deniz Čakir (34), slavu je stekla ulogom Ferhunde, zle snahe porodice Tekin u seriji “Kako lišće pada”. U Istanbul se doselila 2004. i kako joj je slava rasla (a s njom i zarada) tako je mijenjala stanove. Sredinom 2016. sa svojim macama Shati i  Riža preselila se četvrti put. Njen novi apartman od oko 200 kvadratna metra nalazi se na samoj obali Bosfora u kvartu  Kurucesme.

-Živjela sam u Arnavutkoyu, na Besiktasu i Nisantasu, posljednja stanica mi je Kurucesme”, otkrila je Deniz za magazin InStyle.

– Ovdje mi se najviše sviđa. Kuća me na prvi pogled osvojila i u meni pobudila lijep osećaj. U prethodnim stanovima glumila sam sreću, možda što sam Jarac u horoskopu pa istrajavam u namjeri, ali ovdje se osjećam spokojno bez ikakvog truda. Kao da me na neki način pribrala i zbog toga osjećam dubok mir. Ispostavilo se da mi je baš bila potrebna kuća s pogledom na more, puna predivne svjetlosti i sva pokrivena ogledalima. Ni u jednoj drugoj sebe nisam mogla toliko da gledam –  našalila se Deniz.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti