Eva Longoria će sa sinom useliti u novi dom, a pogledajte kako izgleda stari koji je na prodaju

Piše: Redakcija

Eva Longoria trebala bi se poroditi svakog trenutka, a s proširenjem njene porodice javila se i potreba za novim domom. Zanosna glumica je već nekoliko puta potvrdila da nosi sina.

Zvijezda je odlučila da proda veleljepnu vilu po cijeni od 3,795 miliona, što je za 500 hiljada dolara manje nego njena prvobitna cijena.

Vila koja zauzima preko 800 kvadratnih metara, nalazi se u Hollywood Dell kraju i ima šest spavaćih soba, od kojih je pet za goste, s posebnim kupatilima. Glavna spavaća soba ima kamin i dva prostrana garderobera koji su povezani s kupatilom koj ima kamin na gas, luksuzni jacuzzi i tuš na paru.

U prizemlju, kombinacija dnevne i trpezarijske sobe ima još dva kamina i izlaz na veliki balkon. Vila se može pohvaliti velikom i potpuno opremljenom kuhinjom, prostorijom za treniranje, kancelarijom i podrumom vina. Iza guste žive ograde koja uokviruje imanje i skriva ga od radoznalih pogleda, nalaze se bazen, spa, garaža iz koje se može ući direktno u kuću za dodatnu privatnost, terasa s vanjskom kuhinjom i dijelom za roštilj. Ono što je najljepše kod ove vile, jeste pogled na planine koji očarava na kojem god dijelu imanja da se nalazite.

Zamislite to uživanje dok se odmarate u bazenu, uz čašu dobrog koktela.

Eva je žena koja zna da uživa, a u galeriji pogledajte kako izgleda dom koji prodaje.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti