Ovo su boje koje trebate u kući prema svom horoskopskom znaku

Piše: Redakcija

Dom je naša oaza mira. Zato je jako važno urediti ga tako da odražava naš duh i osobnost. Kako bi stekli mir i sreću u svom životu, ovo su nijanse boja koje trebate izabrati u odnosu na svoj horoskopski znak.

 

Ovan

Vesele i snažne boje, najbolje su boje za energične ovnove – posebno crvena, koja je boja njihovog vladajućeg planeta Marsa.

– Crvena će omogućiti Ovnovima da se osjećaju kao da žive u svom elementu – kaže astrologinja Lisa Stardust.

 

Bik

Kao zemljani znak, Bik se inspirira prirodom. Ovakve ličnosti trebaju se okružiti mekim, zemljanim tonovima. Ove nijanse podsjetit će ih da ostanu prizemni i povezani sa Zemljom kako bi se inspirirali i podstakli kreativnost.

 

Blizanci

Ovaj energični znak preferira svjetle površine i čiste linije. Bijeli zidovi učiniti će dom spokojnim mjestom u koji će rado pobjeći od svojeg često ubrzanog i užurbanog načina života.

 

Rak

Kao znak kojim vlada mjesec, ovaj znak je izrazito emotivan. Bijela, roza i nježno plava, samo su neke od boja koje će ovom znaku stvoriti ugodnu atmosferu doma. Pastelne boje idealan su odabir za ove nježne duše koje traže utočište u svom domu.

 

Lav

S obzirom na to da je ovaj znak dijete sunca, privlače ih živopisne, dramatične i sunčane boje. Tople boje savršeno odražavaju njihovu privrženost drugima i pozitivan pogled na život. No, često ih privuku i tamnije nijanse koje odražavaju njihovu kraljevsku auru.

 

Djevica

Još jedan zemljani znak koji se najugodnije osjeća okružen zemljanim tonovima. S obzirom na to da su jako uredne i učinkovite, Djevice vole izabrati boje koje će odgovarati svim drugim bojama. Nježne i čiste boje zato će se često nalaziti na njihovom repertoaru.

 

Vaga

Vage su po prirodi istovremeno pravi zabavljači i najveće flegme. No, kada su u pitanju boje koje dominiraju njihovim domom, tada one pripadaju spektru pastelnih boja. Takve boje stvaraju dojam sofisticiranosti i elegancije kojom Vage često odišu.

 

Škorpion

Ovaj znak gravitira svemu što vrišti “intenzivno”. Bilo da je riječ o žarko crvenoj, crnoj ili pink, ovaj znak bira samo snažne boje. Za njih je njihov dom mjesto u koje se žele povući, ali mjesto prepuno boja koje izražava njihovu strastvenu prirodu.

 

Strijelac

Žarke i sretne boje govore o avanturističkom duhu ovog znaka. Živi uzorci također su zabavan način isticanja ove strane znaka. Osim živih boja, tamna ljubičasta je jako snažna boja ovog znaka jer ističe njihovu filozofsku stranu po kojoj su Strijelci poznati.

View this post on Instagram

Always look on the bright side of life! We are looking to our bathroom floor for a touch of the warm stuff and optimism tonight given that my man from Yorkshire and I should currently be sat on the balcony of our Santorini White suite watching the sun go down with a G&T in hand. Instead his belated 50th celebrations will have to be belated some more as the wretched M62 caused us to miss our flight yesterday. So after going through the 7 stages of grief today and peaking at a 2 hr football session in the cold tonight we are looking for the positives- they are 1. We can watch the kids sports day on Friday and 2. We have wine in the fridge! That is it for now so pass me the glass and keep the taramosolata away from me! #bathroomdecor #yellowdecor #bathroomstyle #bathroomgoals #interieurdesign #thatsdarling #designupnorth #yellowfloor #wetroom #kidsdecor #yellowbathroom #bathroomdesign #tileinspo #styleithappy #apartmenttherapy #awakethelight #abmathome #ekbbhome #myhomeforhp #birchply #designsponge #thatsdarling #interiørmagasinet #interieurinspiratie #thisstylerocks #ihavethisthingwithtiles

A post shared by Amy Wilson Interiors Lifestyle (@thisstyle_rocks) on

 

Jarac

Poznat po svojoj konzervativnoj prirodi, boje u sivom spektru omogućavaju Jarcu da “igra na sigurno”. Na ovaj način vrlo lako mogu dodati neki živi detalj kojim će podići cijelu priču, a i dalje ostati u svojoj sigurnoj zoni.

View this post on Instagram

Goals! | by Murphy + Maude Interiors |

A post shared by Interior Design | Home Decor (@the_real_houses_of_ig) on

 

Vodolija

S obzirom na to da je Uran vrlo moderan vladar ovog znaka, njegove plave i ledene nijanse zasigurno će privući ovaj znak. Siva pruža mnogo mogućnosti za eksperimentiranje s detaljima.

Ribe

Kao jedan od vodenih znakova, nije ni čudno da ovaj znak bira upravo plave nijanse ili nijanse koje neodoljivo podsjećaju na more. Njihovi domovi moraju izgledati poput mora i ostavljati nježan, spokojan i romantičan dojam.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti