Neka vaš dom procvjeta

Piše: Redakcija

Baš kao i u modnim trendovima, i u trendovima u uređenju interijera neke stvari nikada ne izlaze iz mode. Kvalitetan stolić za kafu, udoban kauč i bijeli zidovi su neke od njih, ali jedan od osnovnih trendova među detaljima je cvjetna dekoracija, prije svega jer se lako kombinira s postojećim namještajem, bez obzira je li on klasičnog ili modernog dizajna.

Cvijeće predstavlja savršen način da sebi i drugima uljepšate dan. Bilo da se radi o sitnom poljskom cvijeću ili cvijeću zasađenom u saksiji, svaki cvijet daje domu dozu svježine i jedinstvenosti.

Postoji mnogo različitih kreativnih ideja za dekoraciju s cvijećem. Već dok popunjavate vazu s prekrasnim pupoljcima pojavit će se osjećaj radosti i spokoja koji će se zatim preseliti i na ostatak doma.

Cvijeće unosi novu energiju u bilo koji prostor u domu. Možete dočekati svoje goste tako što ćete dodati cvijeće vašem kupatilu ili možete kreirati centralni ukras za sto od mnoštva različitog cvijeće iz cvjećare ili bašte.

Cvijeće bilo kojeg oblika, veličine i boje može instantno transformirati bilo koju prostoriju i one uopće ne moraju biti skupe i komplikovane kako bi bile efektne. Sa šarenom cvjetnom dekoracijom ne možete pogriješiti, jer će mirisi i boje dati posebnu čar cijeloj dekoraciji. S vazama možete eksperimentirati, ali i koristiti one koje već imate kod kuće. Ako imate vremena i volje, uvijek možete osmisliti maštovitu vazu od raznih materijala koji će dati poseban efekt cvijeću. U nastavku vam donosimo neke od najzanimljivijih cvjetnih dekoracija koje će uljepšati svaki kutak vašeg doma.

 

Savjet više

Neobične cvjetne dekoracije možete napraviti i u svom vrtu, a pogotovo ako pripremate neku zabavu u dvorištu

 

Dobro je znati

Ako ste ljubitelj minimalizma dovoljno je samo da na prozorski prag stavite vazu s nekim lijepim buketom ili nekoliko lončića sa sadnicama

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti