Zavirite u novo luksuzno imanje Robbie Williamsa vrijedno 21 milion dolara

Piše: Redakcija

Robbie Wiliams i njegova supruga Ayda su ove godine zaradili milione učestvujući u X Factoru, pa ne čudi što su se odlučili počastiti novim raskošnim imanjem u Malibuu. Luksuzan posjed s pet spavaćih soba i dvosobnom gostinjskom kućom, privatnom spa zonom, od poda do plafona ustakljen kako bi pružao bajkovit pogled na ocean, stajao je 21 milion dolara.

Prethodna vlasnica ove vile u italijanskom stilu bila je Janet Jackson, a izgrađena je 1981. godine. Imanje je renovirano prije deset godina, kada su dodane ograde i sistem nadzornih kamera koji osigurava da se uživanje u ovoj bajkovitoj raskoši ničim ne naruši.

S jedne strane vile sa nalazi bazen kojem stabla čine ugodnu sjenu, te je idealan za lagano sunčanje uz čitanje knjige, dok je spa zona u vrtu predviđena za opuštanje nakon napornog dana.

Centralni dio kuće čini prostrana trpezarija koja je povezana s otvorenom kuhinjom, ali i prostorom za sjedenje. Dugi sto s deset stolica idealan je za druženja s većim društvom uz zapanjujući pogled na ocean. U dijelu namijenjenom za opušteno sjedenje, uz ugodne sofe, je smješten i kamin koji se koristi za hladnijih večeri. Prostor se nastavlja i na otvorenoj terasi gdje se uz još jedan sto nalazi i roštilj te ležaljke, što ovaj prostor čini idealnim za dnevna porodična druženja.

Spavaće sobe su uređene u rustikalnom stilu, sa zidovima obloženim drvenim panelima i namještajem inspiriranim seoskim kućama. Prostor za zabavu moderno je opremljen velikim televizijskim ekranom i selekcijom old- school igara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti