Tom Cruise zaista ima ukusa: Zavirite u novi stan čuvenog glumca

Piše: Redakcija

Iz mjeseca u mjesec, zahvaljujući internet stranicama za nekretnine, imamo priliku da bacimo pogled na unutrašnjost domova brojnih poznatih zvijezda, ali moramo priznati da se rijetko u potpunosti oduševimo. Ipak, pojedinci zaista znaju da nas iznenade.

Poznati glumac riješio je da promijeni adresu, te se nakon dugogodišnjeg boravka u čuvenom naselju Beverly Hills u Los Angelesu, preselio na Floridu. U pitanju je gradić Clearwater u zaljevu Tempa, poznat po dugim, pješčano bijelim plažama i sunčanim danima koji preovladavaju praktično tokom cijele godine.

Još jedna stavka po kojoj je ovaj obalski gradić poznat jeste i činjenica da se u njemu nalazi jedno od glavnih predstavništva scijentološke crkve, a od Tomovog novog stana nalazi se na svega nekoliko koraka.

Glumčev stan zapravo je penthouse apartman, dakle luksuzni stan smješten na najvišem spratu zgrade, koje inače posjeduje i fantastičan ‘The SkyView’ pogled, kao i bazen.

Sve prostorije dekorirane su modernim namještajem i fantastično osmišljenim osvjetljenjem, bilo da je u pitanju ono vještačko ili prirodno.

Mada se još uvijek ne znaju tačne brojke, dovoljno je istaći da je ova jedinstvena luksuzna zgrada trebalo da posjeduje 52 apartmana, ali kada je Cruise pokazao zainteresiranost za kupnju stana, čak 12 stanova je otpalo odnosno preuređeno je tako da su postali dio glumčevog stana i privatne garaže.

Dovoljno podataka da shvatimo kolike su zapravo prostorije ovog impozantnog stana.

Pročitajte još