Donosimo vam savršene frizure za jesen

Piše: Redakcija

Jesen je vrijeme kada promjene dobro dođu. Tako je potrebno promjeniti nešto na i sebi, a najbolje je početi od frizure.

Donosimo vam šest frizura koje su potpuni hit ove sezone.

 Ležerno i ravno

Kosi srednje dužine dat ćete svježinu ukoliko zadnji dio bude kraći, a prednji malo duži. Krajeve bi trebalo stanjiti kako si pramenovi djelovali upadljivo. Možete koristiti peglu kako biste definirali oblik, a zatim vosak ili lak za kosu da biste učvrstili. Licima ovalnog i okruglog oblika ležerno ravna kosa će dobro pristajati.

Simetrični paž

Isprobajte simetrični paž, jer sa ovakvim izgledom sigurno nema greške. Presudan faktor je da sve „bude na svom mjestu“, što znači da razdjeljak treba da bude pravilan, a kosa uredna. Ovakav paž pristaje svim oblicima lica, a posebno ovalnom.

Opušten i valovito

Za razliku od „beachy“ valova u kosi za ovu frizuru potrebno je uviti svaki uvojak i odmaknuti ga od lica kako biste dobili punu sturkturu. Obavezno počešljajte i razbarušite valove kako biste odmah dobili opuštenu kosu.  Ova frizura posebno pristaje oštrom obiliku lica.

View this post on Instagram

This is so beautiful @texasbalayage 😍✂️

A post shared by Hairstyles (@inspirehairstyles) on

Razdjeljak na jednoj strani

Ova frizura odgovara svakoj dužini kose, ali posebno dobro izgleda ako je u pitanju srednja dužina. U ovom slučaju cilj je da volumen bude izražen, a kosa treba da se blago talasa i naravno prebačena više na jednu stranu. Prednost je što se razdjeljak na jednoj strani uklapa uz svaki oblik lica.

Zalizana kosa

Ova fruzura je ponovo u modi i posebna je zbog toga što je možete sami napraviti. Uz malo gela i laka za kosu i češlja imat ćete idealnu frizuru. Ovako oblikovana kosa naročito pristaje za svečanije i glamuroznije događaje.

Opuštena niska punđa

Osim što je jedna od najjednostavnijih i najefektijih frizura, niska punđa je odličan izbor za svaku dužinu, jer će bez puno problema skupiti kosu u elegantnu frizuru.  Ako nisku  punđu želite dodatno začiniti ukrasite je ukosnicama ili svilenom maramom.

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti