Prirodni trikovi za punije usne

Piše: Redakcija

Punije usne zaista izgledaju zavodljivo i ženstveno. Međutim, nisu sve žene ljubiteljice estetske hirurgije, ali svakako postoje prirodni trikovi za veći volumen.

Ukoliko usne lagano iščetkate, one neće izgledati beživotno. Četkanje potiče i cirkulaciju što daje crveniju i svježiju boju.

Prije nego naneste ruž na usne, ocrtajte usne nude olovkom za usne. Ovo će omogućiti da svaka boja koju ćete nanijeti stoji na mjestu, ali ćete napraviti i veću bazu za ruž.

Svakako, ako želite veći volumen usana okrenite se prirodnim sastojcima. Odabreite balzam s pepermintom koji će potaknuti cirkulaciju i udahnuti život vašim usnama.

Konturiranje je također dobar trik za usne. Možete kreirati lažnu sjenu kako bu vam donja usna izgledala veće.

Sjajevi za usne u koji jagode i breskve koja se maksimalno presijavaju su obavezna ako želite punije usne. Osim što vizuelno usne čine većim, daju i utisak hidratacije. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti