Pet jeftinih beauty trikova

Piše: Redakcija

Svaka žena voli izgledati lijepo i dotjerano, imati sređenu kosu, nokte i usne. Ipak, u današnje vrijeme i brz život često za dotjerivanje nedostaje vrijeme, vrlo često novca, a ponekad i volje.

Ipak, s ovim jednostavnim trikovima veoma brzo ćete izgledati svježe.

 Punije usne 

Cimet i ulje od metvice pomoći će usnama da izgledaju punije. Ako niste alergični na neki od sastojaka, dodaj nekoliko kapi te mješavine svom sjaju ili balzamu za usne. 

Izbjegni sjajnu kožu

Ako je vaša ja koža sklona da se brzo zamasti i sjaji, preporučuje se u losion za čišćenje umiješati malo praška za pecivo. Masirajte time kožu nekoliko sekundi te potom isperite toplom vodom. 

Fiksiranje obrva 

Obrve jednostavno moraju imati savršen oblik. Nanesite sprej za kosu na stari aplikator za maskaru te time oblikujte obrve te ih ujedno i fiksirajte.

Mekana kosa 

Prije nego što odete u krevet, stavite malo klasične kreme za lice na vrhove kose. Tako ćete ujutro imati sjajnu i meku kosu.  

Kako se riješiti akni?

Naravno, akne se uvijek pojave onda kad ih najmanje trebamo. Namočite vatu kapima za suhe oči, to ostavite nekoliko minuta u zamrzivač te pritisnite na aknu. Nakon 20 minuta će se stisnuti krvne žile te će crvenilo nestati.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti