Beauty: Tri looka za svaki party

Piše: Redakcija

Pripadnice ljepšeg spola u vrijeme praznika i partyja muku muče s nekoliko stvari: izabrati pravu odjevnu kombinaciju, odgovarajuću frizuru i efektan make-up. Naravno, uslov broj jedan, biti u pravom društvu, porazumijeva se da je zadovoljen! Odlučili smo kroz primjer triju slavne dame olakšati vam i inspirirati vas kako se našmikati za novogodišnju zabavu. Kate Bosworth, Belle Hadid i Lily Aldridge šminkao je vizažist Hung Vanng.

CRVENI GLAMUR

Image result for kate bosworth white dress

Kate Bosworth jedna je od rijetkih holivudskih glumica koje uvijek pronađu dobitnu stilsku formulu. Radilo se o svečanoj toaleti, casual boho looku ili potpuno sportskom izdanju, ona u svakoj kombinaciji pronađe kul faktor. Izgleda da je to slučaj i s make-upom pa smo kao savršenu blagdansku inspiraciju odabrali upravo ovaj savršeno izveden look – narančasto, suptilno sjenilo i bogato nanesen ruž u cinober nijansi na nježni ten poznate plavuše pristaju kao saliveni.

CAT-EYE TUŠ

Image result for bella hadid black makeup eyes

Bella Hadid jedna je od najseksi djevojaka na svjetskoj showbusiness sceni, koja svoj seksepil zna nositi i izvan piste. Tako je za izlazak odabrala mačkasto izvučeni tuš u debelom sloju. Uz dobar tuš, za ovaj look potrebna vam je samo mirna ruka.

 

ŠLJOKIČASTI SMOKEY

Image result for lily aldridge makeup sparkles on eyes

Viktorijin anđeo i jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, zanosna Lily Aldridge uvijek je besprijekorno dotjerana. Svoje tamne oči i obrve u jednoj je prilici naglasila smokey lookom, izvedenim sa šljokičastim sjenilom. Seksi, odvažno i idealno za praznike.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti