Yolanda Hadid uskoro puni 55 godina: Otkrijte tajnu njene ljepote

Piše: Redakcija

Yolanda Hadid će u januaru proslaviti svoj 55. rođendan. Kao što mnogi8 znate ona ima troje djece koji su modeli, a iza nje je borba s Lajmskom infekcijom i bolni razvod. Nije poput drugih slavnih dama pa ne skriva svoje godine i ne stidi se da pokaže svoju figuru na Instagramu, kao ni lice bez šminke. S pratiteljima, kojih ima oko tri miliona na Instagramu, dijeli detalje direkto iz kozmetičkog salona ili klinike. Zbog toga ima zavidan broj komentara i divljenje mnogih fanova.

Njena prva beauty tajna jeste pravilna ishrana. Yolanda je opsjednuta da se pravilno hrani i ne uživa u nezdravoj hrani. Jedino sebi da oduška za vrijeme praznika. Svoju ishranu je revidirala nakon što je saznala za dijagnozu. Svakoga dana jede mnogo voća i povrće, a jutro započinje čašom tople vode s limunom.

Njen hobi je jahanje, a pronalazi vremena i za jogu, trčanje i planiranje. Vježba na svježem zraku, a kada želi intenzivniji trening onda bira boks.

Voli pristale pa su smješteni oko njene kuće u vrtu i na otvorenom. Nalaze se na mjestima gdje vježba, a rado ih poklanja i članovima porodice.

Jednom mjesečno organizuje post i tog dana samo pije vodu s limunom i meditira. Vodu pije samo da bi očistila tijelo od toksina.

View this post on Instagram

❤️Rain or Shine….? #NYC 🌦📸 @dominiquesamuel

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

https://www.instagram.com/p/Bsf5hfGAIwA/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti