Beauty tajne celebrity dama

Piše: Redakcija

Nije tajna da iza poznatih dama stoje cijeli timovi ljudi koji brinu o tome da prilikom svakog zvaničnog i javnog pojavljivanja izgledaju besprijekorno. To osim brige o onome što će obući podrazumijeva i brigu o ljepoti, a mi vam u nastavku otkrivamo beauty tajne tri poznate dame.  Zanimljivo je to što svaka od njih svoj make-up zasniva na drugačijem triku. 

 1. Meghan Markle 

Image result for meghan markle at Royal Albert Hall

 

Tamne usne, tačnije ruževi, su svake zime apsolutni must have u svijetu šminke, a svojim izgledom je to prilikom pojavljivanja na događaju u Royal Albert Hallu potvrdila i britanska vojvotkinja. 

2. Natalie Portman 

Poznata glumica vjerna je svom smokey eye looku koji postiže sjenom u pink boji, maskarom i krenonom, dok cjelokupni izgled zaokruži rozim ružem za usne. Naime, ona uokviri oči kreonom, a zatim sjenom izvuče deblju liniju ka vanjskom uglu oka. Maskara će vam otvoriti pogled, a usne u odgovarajućoj boji će kreirati balans. 

3. Kaia Gerber 

Image result for kaia gerber make up

Mlada manekenka preferira neutralni make-up koji je istovremeno i elegantan. Naime, njena šminka se zasniva na blago konturiranom licu, gustim obrvama i očima koje su istaknute suptilnim eyelinerom. Suština je u balansu, koji postiže sa samo jednim, eventualno dva istaknuta detalja na licu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti