Tea Bošković: Volim kozmetiku na biljnoj bazi

Piše: Redakcija

Bh. manekenka Tea Bošković u svojoj kozmetičkoj torbici, za razliku od većine žena, nema puder, a do savršeno njegovanog lica dolazi upotrebom prirodne kozmetike. Kada se šminka Tea preferira nude tonove, a Tom Ford White Patchouli je parfem koji jednostavno obožava. 

ZA VEČERNJI IZLAZAK MI JE POTREBNO

Treba mi nekih 20 minuta. U većini slučajeva je to neki blaži make-up s nude nijansama, a usne mi budu boje mesa. Ponekad, ako sam baš raspoložena, oči istaknem tankom linijom tuša  i stavim crveni ruž.

BEAUTY TRETMAN

Nedavno sam radila detoksikaciju i hranjenje kože algama i jako sam zadovoljna. Inače koristim maskice koje povremeno sama stavljam kući, a ubrzo planiram da odradim mezoterapiju. Do sada se nisam prepuštala nekim rigoroznim metodama.

NAJDRAŽI MAKE-UP BREND

Nemam najdraži brend i od svakog koristim po nešto što mi odgovara.

PRVI MAKE-UP POKUŠAJ

Kasno sam se počela šminkati, negdje oko 17. godine. Koristila sam maskaru, ruževe i eventualno korektor s kojim sam prekrivala podočnjake. Puder nikad nisam koristila niti sam smatrala da za tim imam potrebu. Moji prvi pokušaji su bili katastrofalni. Negdje u novinama sam vidjela ženu kojoj su oči bile našminkane smokey-eye tehnikom, pa sam na Youtubeu pogledala  tutorijal kako se to radi. Išla sam korak po korak i, naravno, ispala kao drakula. Sestra mi se toliko smijala… Odmah sam shvatila da ću morati još puno da učim o ovoj tehnici.

AMBALAŽA ILI PAMETNA KUPOVINA

Ne padam na pakovanje proizvoda i otprilike uvijek znam šta želim uzeti. Ponekad me prijateljica vizažistica uputi na neki proizvod koji ona otkrije i preporuči mi da je dobar.

BEAUTY TRIK ZA DANE KAD SE NE OSJEĆAM NAJBOLJE

Nemam posebne trikove. Bitan je osjećaj iznutra, a najbolje se osjećam kada su mi koža i kosa čiste.

OVISNA SAM O…

Nisam ni o čemu ovisna i nadam se da nikada neću postati. Često isprobavam nove marke proizvoda i zadržavam ono što mi odgovara. Jedino što mogu reći je da jako volim kozmetiku na biljnoj bazi i njen sam pobornik.

PRIRODNI RECEPT             

Imam izrazito suhu kožu koju uvijek moram hraniti. Pretežno koristim prirodnu kozmetiku Gloria koja ima pilinge i maskice, tako da kući ne mućkam ništa svoje. Prije prirodne kozmetike Gloria sam koristila Almaderm, koja se pokazala kao jako dobra.

NAJBOLJI BEAUTY SAVJET

To je savjet za ricinusovo ulje koje ponekad stavljam na kosu. Imam dosta suhu kosu i ulje neko vrijeme držim na njoj prije pranja. Pokazalo se kao jako efikasno.

SKUPO VS. JEFTINO

Skupi proizvodi nisu nužno najbolji, bar to moje iskustvo nije pokazalo. Ne patim od marki i kojekakvih markica, te kupujem i koristim ono što mi odgovara i što mi se sviđa. Pobornik sam i ljubitelj prirodne kozmetike koja svakako košta manje nego skupi preparati.

OMILJENI PUDER

Ne koristim puder.

Mirišem na…

Obožavam Tom Ford White Patchouli.

(Ne) štedim na proizvodima

Iskreno, nikada mi nije žao da dam novac na nešto što vrijedi. No, na šminku ne trošim previše i bitno mi je da imam osnovne stvari. Nedavno sam kupila skuplje palete za oči, Too Faced i Urban Decay Naked. Jako ih volim i za to mogu reći da sam skuplje platila. Inače ne patim nikad od skupih stvari, ali ako mi se nešto sviđa onda mi nije žao da potrošim. 

 Standardna beauty rutina

Dnevnoj njezi lica se, iskreno, ne posvećujem previše. Bitno mi je da je koža čista i svako veče je čistim micelarnom vodom. Koristim prirodnu kozmetiku, a ujutru kad ustanem nanesem dnevnu kremu od smilja kozmetike Gloria, te zlatni serum od smilja. Ne koristim puder, tako da mi je koža uvijek čista i može disati.

 Must-have mlijeko za tijelo

Loccitane ružino mlijeko za tijelo. Nedavno sam ga isprobala i oduševljena sam. Jako lijep miriše, a pripada prirodnoj kozmetici.

 Psssttttt…. sakrij umor na licu

Ja se, ako sam umorna, definitivno moram naspavati i ne postoje preparati koji uspješno sakriju to da nemam energije jer  to nije uopšte pitanje izgleda, nego energije koja izlazi iz vas. Eventualno koristim korektor protiv podočnjaka, ali radije biram odmor.

 Mojih top 5

MAC Soar olovka za usne

Catrice korektor

Gloria dnevna krema

Catrice olovka za obrve

L’Oreal Volume Million maskara

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti