3 ključna pravila Jennifer Lopez za vječno mladolik izgled

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BursS6tARku/

Gotovo da nema osobe koja bar jednom nije čula za Jennifer Lopez ili pak da nije vidio njenu fotografiju. Žena koja je na pragu pete decenije, a izgleda jednako dobro kao i prije dvadeset godina, dok za neke izgleda čak i bolje nego na samom početku karijete. Ipak ima i onih zavidnih koji će na njene ovakve fotografije komentirati kako joj je to jedini posao, dok će drugi reći kako ona iza sebe ima cijelu četu koja se brine o njenom izgledu. Sve ovo je tačno, ali istim raspolažu i druge zvijezde, ali ne izgledaju poput nje.

Poenta ovog članka jeste da naše životne navike uveliko određuju naš izgled, a Jennifer Lopez je u nedavnom intervjuu za InStyle otkrila tri ključne stavke zbog kojih misli da izgleda dobro a u nastavku možete pročitati koje su to.

– Jennifer je istaknula kako magična formula ne postoji; tokom cijelog svog života vodila je brigu o sebi i svom zdravlju, i to se moralo odraziti i na to kako sada izgleda. Ipak, pravilo broj jedan glasi suzdržavanje od kofeina. Svoj izvor energije traži u drugim sastojcima ili pak aktivnostima, poput redovnog vježbanja koje uključuje treninge s utezima, pilates i vožnje biciklom.

– Nekima bi ovaj savjet mogao pasti još teže od prethodnog, ali Jennifer kaže kako nikad ne konzumira alkohol. Dobro je poznato kako alkohol jako loše utječe ne izgled naše kože iz cijelog niza razloga, a jedan pogled na kožu Jennifer Lopez bi mogao biti dovoljna motivacija za reći zbogom svim onim koktelima i vinima.

– Nekako smo i očekivali da će se na njenoj listi naći i ovaj vječni savjet. Dovoljna količina sna je nešto što nikad ne smijete podcijeniti, a Jennifer je istaknula kako tu uglavnom ne radi kompromise.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti