Lijena si: Ovo je vodič za tebe

Piše: Redakcija

Svi mi volimo izgledati zavodljivo i neodoljivo, ali jednostavno nekada nemamo vremena za eksperimentisanje i uređivanje satima. Vrijeme jednostavno proleti dok kažeš keks i onda se nađemo u situaciji kada trebamo krenuti iz kuće za 45 minuta, a mi i dalje u kućnoj garderobi bez šminke na licu i prikladne frizure

 

MAKE-UP

UZ MINIMALNO TRUDA POSTIGNITE MAKSIMALAN GLAMUR

TAJNE BRZOG ŠMINKANJA

UKLONI MASNOĆU S LICA

Masna koža izlučuje prekomjernu količinu ulja koje sadrži masnoću koja pomaže kod zadržavanja vlage u koži. Ako nemate vremena onda sredite T-zonu, koja je najviše problematična, primer podlogom s matirajućim efektom. Tako ćete izbjeći sjaj kože i zadržati postojanost pudera.

SMOKEY EYES

Smokey eyes je jedan od najbržih lookova. Vrlo je jednostavan za napraviti, a stvarno efektan. Crnom kremastom olovkom obojite kapke od trepavica sve do pregiba oka, zatim četkicom izjednačite rubove kako bi prijelaz bio što nježniji. Po želji stavite svjetlucavu sjenu koju nanosite prstom i završite sa slojem maskare.

FULL FACE

Kombinirajte tečni svjetlucavi highlighter s puderom kako biste postigli savršenu svježinu lica, a obrvama posvetite dodatnu pažnju iscrtavanjem dlačica koje liče prirodnim i izbjegavajte lukove koji ne priliče vašem obliku lica. Na obraze nasenise malo rumenila.

USNE

Ruževi za usne boje mesa koji se prilagođavaju boji tvojih usana u kombinaciji sa smokey eyes šminkom sigurno će izgledati neodoljivo. Uradite prvo piling na usnama da ne bi bile hrapave, pa potom nanesite ruž u boji usana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti