Spas za sve: Kako skratiti vrijeme za sušenje kose

Piše: Redakcija

Mnoge žene, a i muškarci, gotovo uvijek je potreban fen za kosu, a kad kad klasično sušenje nije moguće, da li zbog neukrotivih kovrdža ili pak za vrijeme ljetnih dana kada su nesnosne vrućine, sušenje kose toplim zrakom često bude neugodno.

Inovativni kanali beauty sfere očito su primijetili kako postoji mjesta za novine u svijetu njege kose pa su sve nas odlučili počastiti peškirom koji ubrzava sušenje kose za čak pola vremena koje je inače potrebno. Napravljen je od ugodne i lagane tkanine, tako da je pogodan za očuvanje vrhova i ne stvara pritisak na tjeme. Korisnici su također primijetili znatnu razliku u stvaranju elektriciteta na kosi.

Jedina negativna strana ovog peškira jeste njegova cijena od 39 dolara, što je poprilično visoka cijena na za samo jedan peškir. Mada mnogi vjeruju da će ipak ovaj peškir zavladati svijetom, naročito za one sa izrazito gustom kosom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti