Zima stiže u sedam kraljevstava, dočekajte je spremni. Kolekcija beauty brenda Urban Decay “Igra prijestolja” posebno je izdanje paleta sjena, ruževa, olovaka za oči i kistova nadahnutih omiljenim mjestima iz popularne serije “Game of thrones” te snažnim ženama dalekog Westerosa.

Dokažite odanost kući Targaryen, Lannister, Stark pa čak i White walkers uz 3D pop-up paletu sjena koja se sastoji od čak 20 neustrašivih nijansi kojima utjelovljuje intenzitet i raznolikost najmoćnijih igrača Westerosa, jer baš sve su oči uprte u osvajanje. 

Osim palete sjena, iz Urban Decaya donose i kist za nanošenje sjenila pod nazivom “Jon Snow’s Longclaw Large Eyeshadow Brush”, nadahnut legendarnim valirijanskim čeličnim mačem te malen, ali moćan kist “Arya Stark’s Needle Flat” koji je pravo rješenje za šminkanje kapaka i precizne linije. Također, predstavljena je i paleta “Mother of Dragons Highlight Palette” koja sadrži tri nove nijanse našeg omiljenog highlightera Afterglow.

Naravno, to ne bi bila beauty saradnja da u kolekciju nije uključena i linija ruževa i olovaka za oči inspirirana našim omiljenim likovima iz Igre prijestolja.