Iman Karović: Ne mogu odoljeti La Piel Hydra Babe mlijeku za tijelo

Piše: Redakcija

Manekenka i blogerica Iman Karović ne štedi na ključnim make-up proizvodima, kao što su puder i korektor. Iako često mijenja parfeme, Iman ipak ima svoje favorite; „Versace Crystal Noir“ i „Armani Si“. 

ZA VEČERNJI IZLAZAK MI JE POTREBNO

Navikla sam na blagi dnevni look, te se za večernji malo više posvetim. Treba mi otprilike sat, ako računam na to da ću sigurno pogriješiti pri nanošenju eyelinera i morati ga popraviti.

BEAUTY TRETMAN

Uvijek sam bila skeptična kada su beauty tretmani u pitanju. No, nedavno sam prvi put u životu otišla na čišćenje lica i zadovoljna sam. Planiram probati još neke.

NAJDRAŽI MAKE-UP BREND

Nemam najdraži make-up brend, imam samo najdraže proizvode.

BEAUTY TRIK ZA DANE KAD SE NE OSJEĆAM NAJBOLJE

U make-up rutini ne mijenjam ništa posebno. Malo više pažnje posvetim njezi kože i nanesem neku osvježavajuću masku za lice.

PRVI MAKE-UP POKUŠAJ

Počela sam se šminkati u srednjoj školi i tada sam koristila samo maskaru i kameni puder. Na kraju srednje sam počela stavljati eyeliner, a poslije se i više šminkati. Dugo mi je trebalo da naučim kako da se našminkam, tako da prvi pokušaji nisu bili baš za pohvalu.

AMBALAŽA ILI PAMETNA KUPOVINA

Moram biti iskrena i reći da „padam“ na pakovanje proizvoda. Volim vidjeti lijepe stvari i ambalaže, te ću uvijek prvo posegnuti za proizvodom koji mi lijepo izgleda. Ne znači da ću ga samo zbog toga kupiti, ali na to prvo obratim pažnju.

 (NE) ŠTEDIM NA PROIZVODIMA

Uštedim na maskarama zato što većina ima sličan sastav, a razlikuju se u četkicama. Utrošim na puderu i korektoru zato što ih nanosim na kožu i smatram da se na njima ne treba štedjeti.

OVISNA SAM O…

„Mac Fix Plus“ sprej, pa tri mjesta prazna. Ukoliko njime ne osvježim look nakon šminkanja ili u toku dana, imam osjećaj da mi je lice suho i previše zategnuto.

NAJBOLJI BEAUTY SAVJET

Volim čupavije i deblje obrve, te bih kremu kao „pomoćnika“ za njihovo oblikovanje izdvojila kao najbolji beauty savjet.

SKUPO VS. JEFTINO

Generalno ne mislim da su skupi proizvodi najbolji. Ali, neki proizvodi, kao što su oni za njegu kože, ne mogu biti baš jeftini ako imaju kvalitetne sastojke.

STANDARDNA BEAUTY RUTINA

Uvijek mi je bilo dovoljno samo da nanesem kremu prije šminkanja, a navečer da temeljno skinem šminku i kožu ponovo hidriram kremom za lice. Ponekad koristim neke maske, ali ne toliko često.

PSSSTTTTT…. SAKRIJ UMOR NA LICU

Hladne kašike naslonjene na kapke, kako bi se, ako ga ima, povukao otok i dobar korektor da se sakriju podočnjaci.

Omiljeni puder

„L’Oreal Infallible“. Otkrila sam ga prije dvije godine i samo njega koristim za svakodnevno šminkanje. S obzirom na to da imam mješovitu kožu, on je fino matira tamo gdje treba, ima dobru moć prekrivanja i nije previše težak pa se može nositi svaki dan.

Mirišem na…

Povremeno mijenjam parfeme, ali moji favoriti već godinama su „Versace Crystal Noir“ i „Armani Si“.

 Prirodni recept

Za djevojke koje imaju suhu kožu preporučujem smjesu napravljenu od kašike vrhnja, kašike meda i jednog žumanceta. Smjesu na licu držite 20 minuta, a zatim isperite. Koža bude preporođena.

 Must-have mlijeko za tijelo

Nedavno sam probala „La Piel Hydra Babe“ i oduševljena sam. Predivno miriše, koža ga brzo upije i izgleda njegovano i hidrirano.

Mojih top 5

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti