Nova linija šminke s potpisom Lady Gage

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Make-up kolekcija nazvana je Haus Laboratories, a sastoji se od sjajila za usne, boja za usne i boja za cijelo tijelo u šest nijansi. Sjajila će se prodavati po cijeni od 16 dolara po komadu i setovi sva tri proizvoda po cijeni od 49 dolara. Pjevačica i glumica je na svojim društvenim mrežama objavila video spot u svrhu promocije brenda u kojem napominje da je zadnje što svijetu treba još jedan beauty brend, ali i da je ljepota u oku posmatrača te da se u Haus Laboratories kaže da je ljepota ono kako vi vidite sebe. Videozapis prikazuje različite modele u podebljanim, svjetlucavim i metalnim lookovima, sličnim onima koje Gaga nosi kada nastupa.

Instagram/@ladygagaspain

Gaga je, na svom Instagram profilu, napisala dugačko otvoreno pismo o svom iskustvu sa šminkom i ličnom ljepotom u kojem kaže da se kao mlada djevojka nikada nije osjećala lijepom te da je tražeći svoju ljepotu otkrila moć šminke. Uz pomoć šminke stvorila je i Lady Gagu, superjunaka koji je željela postati, a nikada nije znala da ima snage i hrabrosti to učiniti.

Gaga je za svoju kampanju primila nebrojene pohvale jer se na slikama prvi puta pokazuje pravi izgled kože, a ne photoshop zaglađena lica bez ikakvih nedostataka.

Kada se kolekcija službeno počne prodavati u septembru, obožavatelji će sve proizvode moći kupiti isključivo na Amazonu. Ovo je prvi put da neki veliki beauty brand pokreće platformu za e-trgovinu što znači da ćete moći izabrati jednodnevni ili dvodnevni premijerni prijevoz i dobiti svoj paket u najkraćem mogućem roku.

Instagram/@ladygagaspain
Instagram/@ladygagaspain

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti