Nicole Kidman: Recept za ljepotu pronašla u prirodnom preparatu

Piše: Redakcija

 AFP

Poznata američka glumica Nicole Kidman oduvijek je važila za jednu od najljepših žena Hollywooda, no posljednjih godina našla se na udaru kritika zbog izgleda njenog lica. Jedni su kazali kako se zbog botoksa u potpunosti izobličila, drugi pak, da je taj izgled sasvim korektan za njene godine.

Međutim, i ona sama smatra kako joj botoks nije prijao, i nije joj se  dopalo kako izgleda u ogledalu. Više puta se našalila na svoj račun tada, pa je priznala da nije mogla čak ni čelo da pomjeri. Zbog toga je recept za ljepotu pronašla u jednom prirodnom preparatu.

– Čula je kako se injekcije sa svinjskom masti koriste za popunjavanje kože, ali ipak nije želela da ih isproba. Zatim joj je njen savetnik preporučio pileću mast koja se pravi od organski gajenih kokoški koje su uginule prirodnom smrću. Zatim se mast pomješa s kokosovim uljem, limunovim sokom, vinskim sirćetom i ekstraktom badema, pre nego što se stavi na lice, a potom drži oko sat vremena, dva puta sedmično – rekao je izvor blizak glumici, piše portal Mirror.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti