Beauty: Frizura koja pristaje svima

Piše: Redakcija

Bob   frizura sinonim je za ležernost i ženstvenost, a ono što je osnovna prednost ove frizure je da pristaje apsolutno svakom obliku lica. Nije tajna da je riječ o frizuri koja će obilježiti sezonu pred nama, no, prije toga trebate znati koja dužine bob frizure je  idealna za vaš oblik lica. Donosimo vam nekoliko savjeta. 

Osobe s ovalnim licem mogu slobodno izabrati ovu vrstu frizure s obzirom na činjenicu da bob njihovom licu najbolje pristaje bez obzira na dužinu kose. Osobama koje imaju usko lice se preporučuje dužina do ramena, te to da nose razdeljak na strani kako bi kosi dali dodatni volumen. Ukoliko imate srcoliko lice, bob frizura treba da vam bude dužine do ispod ramena, te propraćena šiškama. Duža verzija bob frizure se preporučuje i damama koje imaju široko lice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti