Sabaha Jelašković: Izgled kakav zaslužuje svaka žena

Piše: Redakcija

U „Azrinom“ novom projektu mogu učestovati žene raznih profesija, kojima omogućavamo da na jedan dan zablistaju kao modne kraljice. S nama će provesti svoj dan iz snova, jer ćemo ih razmazit poput diva i dozvoliti profesionalcima da istaknu njihovu već ženstvenu stranu. Pred naš objektiv stala je i penzinerka Sabaha koja je čak iz Danske stigla da bi učestovala u našem makeoveru

Sabaha je srednje visine, lijepo građena. Voli opušteni i ležerni stil, a prioritet je udobnost. U posebnim prilikama preferira elegantne komade koji naglašavaju njenu ženstvenost. Kao penzionerka ima dosta slobodnog vremena, pa voli da se posveti sebi. Ne bježi ni od lijepe frizure ni šminke koja dodatno naglasi njene lijepe crte lica. Uvjerili smo se da dobro nosi svaki komad, a ekipa našeg magazina; profesionalna šminkerka Ajla Koso iz tima „Deborah Milano BiH“, frizer Derviš Hodžić te fotografa našeg magazina učinili su da Sabaha pozira kao pravi model.

CASUAL LOOK

Klasična bijela košulja sa pantalonama intenzivne boje i laganim sakom idealnim za ovo doba godine, upotpunjena udobnim cipelama kombinacija je koja treba svakoj ženi.

Stayling: Gerry Weber i obuća Solo 

Košulja (124,90 KM)

Pantalone (164,90 Km)

Sako (249 KM)

Cipele (149 KM)

POSLOVNA ELEGANCIJA

Košulja u smeđoj boji koja je pravi hit ove sezone i crna suknja fantastičan su izbor za poslovne događaje, ali i svečane trenutke.

Stayling: Gerry Weber

Košulja (184,90 KM)

Suknja (144,90 KM)

UDOBNO I LEŽERNO

Cvjetna haljina s pojasom naglasila je Sabahinu figuru i na odličan način istakla njen ženstveni stav. Cipele s manjom potpeticom dodatno su začinile cjelokupni stayling.  

Stayling: Gerry Weber i obuća Solo 

Haljina (289 KM)

Cipele (144,90 KM)

ORGANIZATORI SNIMANJA:

Aldina Zaimović i Azra Kovačević

Foto: Mevludin Kadrić

Make-Up: Ajla Koso za „Deborah Milano BiH“

Frizura: Derviš Hodžić, Studio „Drama“

Lokacija: Hotel „Radon Plaza“ Sarajevo

Pročitajte još