Recite zbogom masnoj kosi

Piše: Redakcija

Svaka žene se barem jednom u životu susrela s problemom masne kose. Je li vam se ikada desilo da ste upravo oprali kosu, ali nakon samo nekoliko sati ona je opet poprimila masni sjaj? Pranje kose ponovo ne samo da je jako naporno, već i loše utječe na vašu kosu.

Tu na scenu nastupa jednostavan trik obrnutog pranja kose.

Za ovaj trik nisu vam potrebni posebni preparati, šamponi ili šampon za suho pranje kose, već se radi o načinu na koji perete svoju kosu, koji neutralizira brzo mašćenje kose i to već kod samog pranja kosa.

Obrnuto pranje znači da proces započinjete baš kao i obično s namakanjem kose, a zatim nanesete šampon, ali umjesto drugog šamponiranja, na red dolazi regenerator, koji je često uzročnik brzog mašćenja kose, te nakon njega ponovo našamponirajte kosu i isperite je.

Vaša kosa dobiti će potrebnu njegu i vlagu, a šampon će isprati sav preostali regenerator u vašoj kosi te ćete vi ostati sa sjajnom kosom bez masnoća, na koju neće biti potrebno nanositi dodatne proizvode za njegu.

No, važno je napomenuti da ako imate problem s peruti, ne biste smjeli koristiti ovaj pristup pranja kose jer će vaš skalp biti previše isušen, a isto vrijedi i za vlasnice normalne i suhe kose.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti