Beauty: Frizure za najluđu noć

Piše: Redakcija

U potrazi ste za frizurom koju ćete nositi u najluđoj noći? Donosimo vam nekoliko prijedloga i trikova koji će vam olakšati izbor i spremanje. 

Stilizirajte bob

Bob je već nekoliko mjeseci trend kojem su vjerne celebrity dame svih dobi. Riječ je o frizuri koja pruža dozu bunta i šarma, a varate se ukoliko mislite da rep, pletenice i punđe morate optisati samo zato što ste svoju kosu skratili na dužinu boba. Istina, za njihovo stiliziranje će vam trebati nešto više vremena, no poznate dame su svojim primjerom pokazale da ova frizura može biti itekako svestrana.

Biserna čarolija u kosi

U potrazi ste za elegantnom frizurom koju možete napraviti sami? Sve što vam treba su ukosnice s biserima koje su savršen spoj klasike i posljednih trendova, a predstavljaju detalj koji možete nositi u svim prilikama. Predlažemo vam da s njima ukrasite elegantnu punđu ili klasičnu pletenicu, dodajući ukosnice duž cijele kose. Pomoću ukosnica, također, možete ukrotiti pramenove, ali i ukrasiti niski rep.

Rajf je MUST HAVE

Ukoliko ste jedna od onih dama koje preferiraju puštenu kosu, predlažemo vam da u novogodišnjoj noći razliku od svakodnevnog izgleda napravite pomoću plišanog rajfa. Riječ je o modnom dodatku koji je apsolutni must have ove sezone, a koji će vašem novogodišnjem looku dati potrebnu dozu elegancije i modernosti.

Romantični rep

Nije tajna da rep, najčešće, vežemo za svakodnevne prilike u kojima do izražaja dolazi njegova praktičnost , obzirom na činjenicu da je jednostavan za napraviti, pri čemu nam pomaže da ukrotimo nestašne pramenove kose. No, to svakako ne znači da on ne može biti i elegantan. Zavisno od oblika lica, ali i odjevne kombinacije koju ćete nositi, birajte visoki ili romantični niski rep, te efektnim naušnicama upotpunite svoj look.

Igrajte na kartu lokni

Kratka kosa je nekada bila rezervirana isključivo za muškarce, no danas je postala simbol odvažnih i samouvjerenih žena. Ona  može biti itekako ženstvena i sexy, a prednost ove frizure je i u tome što ističe vaše lice, make-up i modni stil. Iako vam se, možda, čini da ju je teško stilizirati i napraviti promjenu u odnosu na svakodnevni look, nemojte očajavati. Preporučujemo vam da uzmete figaro i da na svojoj kratkoj kosi napravite efektne lokne koje će vašem izgledu dati potrebnu dozu glamura.

Sve žene vole punđe

Punđa je svestrana i lako prilagodljiva svim prilikama, a posebno onim svečanim. Dodatni bonus je što ova vrsta frizure „voli“  baš sve tipove kose, od tanke i svilenkaste do guste i kovrdžave, te sjajno izgleda nezavisno od toga imate li dugu ili nešto kraću kosu. Donosimo vam najljepše punđe poznatih dama koje vam mogu poslužiti kao inspiracija. 

Oblik lica je važan

Žene se, kada je izbor frizure za svečane prilike u pitanju, najčešće odlučuju za punđu. Ukoliko već sada znate da ćete tokom najluđe noći nosite baš ovaj tip frizure, ne zaboravite da morate voditi računa o obliku lica. Naime, ukoliko imate široke jagodične kosti i vilicu, onda se preporučuje da birate ležernu punđu s pramenovima kose koji padaju oko lica, dok one dame koje imaju visoko čelo obavezno moraju ostaviti šiške ili poneki pramen preko čela ili sa strane.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti