Irna Buza, studentica: Chick u svakom modnom izdanju

Piše: Redakcija

Zvijezda ovosedmičnog „Azrinog“ makeovera, bila je mlada studentica Ekonomije Irna Buza. Irna je rodom iz Kaknja, ali uspješno studira u Sarajevu. Kao i predhodne naše dame, Irnu smo prepustili u ruke tima profesionalaca, koji su istakli njenu već ženstvenu stranu, a dok se za njene odjevne predmete pobrinuo „Have 2 Have“. Na kraju dana Irna nije krila zadovoljstvo zbog dana iz snova koji smo za nju pripremili.

 

19.09.1996. Visina :171 Težina:59 Konfekcijiski broj:38 Obuća:39

 

Redovna čitateljica Irna u dogovoru sa svojim prijateljicama odlučila je iskušati svoju sreću pa je prijavu poslala na Azrinu adresu. Kaže kako nije očekivala da će dobiti naš poziv, koji ju je prijatno iznenadio. Vidno uzbuzđena došla je na dogovoreno mjesto i s nestrpljenjem čekala svoju transformaciju. Irna je lijepa i mlada djevojka pa nije trebalo mnogo truda za njeno uljepšavanje, ali naš tim stučnjaka se vrhunski potrudio. Na kraju snimanja priznala nam je da se odlično provela i da smo joj omogućili dan iz snova.

Ovako su tekle pripreme: 

 

Spremna za novogodišnju noć

 

Škokice su IN ove zime. Za Irnu smo odlučili uzeti crnu malu haljinu koju bi svaka žena trebala imati u svom ormaru. Haljina na jedno rame je istakla Irninu vitku figuru i učinila je kraljicom novogodišnje noći. 

Styling: „Have 2 Have“

 

Dodaj svijetu malo boje

 

Džemper u žutoj boji savršeno je istakao Irninu svijelu put i uklopio se s nenapadnom šminkom. Crne pantalone upotpunile su ovaj jednostavni, ali ipak efektni stajling. Svaka žena bi trebala posjedovati crne klasične pantalone.

Styling: „Have 2 Have“

 

Urbano i moderno

 

Crno bijela kombinacije je uvijek u modi. Za Irnu smo ovaj put odabrali mladalačku crnu kožnu suknju koja se idealno uklopila s crnim gležnjačama, i bijelim džemperom s volanima. Irna je naprosto zablistala u ovoj kombinaciji.

Styling: „Have 2 Have“

 

Organizatori snimanja:

Milica Brčkalo i Lejla Bejdić

Foto: Samir Saletović

Make-up: Ajla koso za „Deborah Milano BiH“

Frizura: Derviš Hodžić, Studio „Drama“

Lokacija: Hotel „Radon Plaza“

 

Pročitajte još