Spasite oštećenu kosu

Piše: Redakcija

Ovi hladni mjeseci su poprilično nemilosrdni prema našoj kosi, ali mi smo pronašli masku iz kućne radinosti uz koju će vaša kosa biti savršeno sjajna i glatka. Spas za oštećenu kosu se krije u arganovom ulju koje ima brojne koristi za kosu jer je izuzetno korisno za kosu i za kožu glave.

Velik broj hranjivih nutrijenata koje sadrži poput zasićenih i nezasićenih masnih kiselina, vitamina E, minerala, karotenoida i sterola ističu ga kao jedan od prirodnih eliksira za svakodnevnu njegu. Vitamin E je najvažniji sastojak arganovog ulja jer od njega potječe antioksidantno svojstvo ulja koje je spas za suhu i oštećenu kosu.

Ako želite najbolji i najdjelotvorniji efekt, stavljanje ulja kao maske je najbolji izbor.

Stavite arganovo ulje na kosu prije spavanja i ujutro ćete se probuditi sa savršeno sjajnom i glatkom kosom. Preporučujemo nanošenje na cijelu kosu jer što više nanesete, imat ćete bolji efekt. Nakon toga zavežite kosu u punđu, a na jastuk stavite peškir. Rezultati će se pokazati do jutra. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti