Samo tri sastojka vraćaju noktima ljepotu i zdravlje

Piše: Azra

Velika Coco Chanel je govorila da su ruke vizit karta svake žene. Njegovan izgled ruku jedan je od glavnih ciljeva predstavnica ljepšeg pola. Nažalost, ne može se svaka od nas pohvaliti besprijekornim izgledom ruku. Ali sve se može popraviti. Predlažemo da obratite pažnju na provjereni recept koji jača noktnu ploču, omekšava kutikulu i ubrzava rast noktiju, bukvalno pred vašim očima. Pripremite ovo ekspres-sredstvo, koje će pomoći da vratite vašim noktima ljepotu i zdravlje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indigo Nails Ireland (@indigocavan)

Sve što je potrebno jeste pomiješati četiti supene kašike maslinovog ulja, dva isitnjena čehna bijelog luka i pola kafene kašike soka od limuna. Za postizanje momentalnog rezultata pokvasite tupfere u ovom rastvoru i stavite ih na nokte na 30 minuta. Ako budete radili ovu proceduru barem tri puta sedmično, u toku jednog mjeseca, uskoro ćete biti prijatno iznenađene lijepim, njegovanim i dugim noktima.

Kao preventivna mjera mažite nokte ovom smjesom svako veče prije odlaska u krevet, tokom dvije sedmice. Ponavljajte proceduru svaka tri mjeseca. Ukoliko želite da vidite rezultate brzo, isprobajte slijedeći savjet, i rezultat neće izostati. Za jačanje i brži rast noktiju odlično pomaže i bijeli luk. Jednostavno istrljajte nokte s vremena na vrijeme čehnom bijelog luka. Efekat je zapanjujući i ne brinite, miris će nestati čim operete ruke, nakon pola sata djelovanja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti