Parfem “s.Oliver – Follow Your Soul” može biti vaš!

Piše: Redakcija

Osjećaj slobode, izražavanje emocija i usavršavanje svoje vlastite ličnosti – sve to može pokrenuti jedan pokret. Senzualni ples duha i tijela, zvuci i životna snaga koja budi instinktivnost i kreira auru u kojoj se u potpunosti možete predati svojoj intuiciji.
s.Oliver – Follow Your Soul objedinjuje instinkt i intuiciju, prenoseći na vas svu senzualnost plesa. Miris koji budi vaš unutrašnji glas i otjelovljuje lakoću pokreta, noseći snagu koja čini da lakše izađete na kraj sa svakodnevnim izazovima. Duo koncept mirisa namijenjen je ženama i muškarcima koji stoje čvrsto na zemlji, ali i dalje slijede svoj vlastiti duhovni ritam.

Sve što treba da uradite jeste da pošaljete SMS poruku i napišete: ORBICO. SMS poruke šaljite na broj telefona: 091 510 101, tako što ćete prvo ukucati ključnu riječ: OK (razmak), zatim traženi sadržaj, svoje ime i prezime, te grad u kojem živite.

Ime sretnog dobitnika/ce objavit ćemo u narednom  printanom izdanju magazina AZRA (07.10.2020.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti