Najbolji bronzeri koji vraćaju koži svjež i zdrav izgled

Piše: Redakcija

Iako je make up pao u sasvim drugi plan, s obzirom na to da nismo baš previše izlazili iz vlastitog doma, s vremena na vrijeme volimo imati nadohvat ruke učinkovit proizvod koji će se pokazati kao pravi, mali čarobnjak kada su nam potrebni brzi rezultati. Tako dok čekamo da omiljeni skincare proizvodi nahrane kožu lica te vrate zdrav i sjajan izgled, nije naodmet isti kreirati bronzerom , koji u svega nekoliko poteza može naš ten vratiti u život.

Bronzere se možda najčešće sjetimo za vrijeme ljetnih mjeseci, kada želimo dodatno naglasiti svoju preplanulu put, no ovaj make up proizvod korisniji nam je u zimskim mjesecima kada svoju kožu ne izlažemo u toj mjeri sunčevim zrakama. Blijed i nerijetko dehidriran, pa samim time i beživotan izgled kože nešto se s čime se suočavamo u ovim hladnim mjesecima, stoga nije naodmet malo osvježenja potražiti u tim sjajnim česticama koje licu pružaju dašak ljetnog ugođaja i vedrine. Također, kako se sve rjeđe šminkamo, dobar bronzer vrlo lako može nadomjestiti i nanošenje pudera, posebice ako nemate velikih problema s tenom te želite samo malo licu vratiti svježinu. Najčešća greška kod bronzera, pored pogrešnog odabira nijanse, je i njegovo nanošenje, a gdje vrijedi pravilo – manje je više.Vrlo nježnim pokretima nanesite bronzer na ključne dijelove lica, ponajprije jagodice, zatim duž nosa i na čelo između obrva dodajte tek malo sjaja, najbolje kabuki četkicom, a za suptilniji dojam uvijek ga možete dodatno utapkati prstima.

Izdvojili smo nekoliko sjajnih bronzera koji će vas podsjetiti koliko je ovo zapravo sjajan i koristan make up proizvod.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti