Novi jednostavan trend u stiliziranju obrva koji ćete sigurno rado nositi

Piše: Redakcija

Dobro poznata činjenica je da aktualne trendove u ljepoti postavljaju društvene mreže, u prvom redu Instagram. Sjajni beauty trikovi i tutorijali. Tako je u posljednje vrijeme postalo gotovo nemoguće zaviriti i ne primijetiti novi trend u stiliziranju obrva, a koji osvaja svojom jednostavnošću!


Kada govorimo o trendovima u stiliziranju obrva, zaista smo prošli različite faze; od toga da smo ih čupali do neiznemoglosti, pa se na našem licu mogla primijetiti jedna malena crtica, pa do strogih Instagram obrva koje su zahtijevale poprilično puno vremena i mirnu ruku za kreiranje. Ove godine pak trendovi u njihovom stiliziranju naginju nešto prirodnijem i opuštenijem izgledu, a za koji vam ne treba puno vremena niti proizvoda. Riječ je o baby obrvama, odnosno ultračupavim i voluminoznim obrvama koje sav fokus stavljaju upravo na naš pogled. Ovakve obrve možete vrlo jednostavno stilizirati, a kako bi to bilo što uspješnije, važno je pridržavati se nekoliko osnovnih koraka.

Dakle, obrve oblikujte prema svojim crtama lica te uklonite višak dlačica kako biste dobili njihovu definiciju, a zatim ih počešljajte prema gore češljićem za obrve. Nadalje,obrve je potrebno još jednom počešljati i to pomoću sapuna, kojeg ćete malo namočiti te četkicom zagrebati po njegovoj površini. Tako će svaka dlaka biti na svom mjestu i stajati uspravno, a same obrve izgledat će znatno gušće. Ako su vaše obrve nešto rjeđe, uvijek ih možete docrtati gelom ili olovkom za obrve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soapbrows (@soapbrows)

Pročitajte još