Najpopularniji manikir trendovi za početak godine

Piše: Redakcija

Kako se sezone mijenjaju, tako se mijenjaju i manikir trendovi. Svakog mjeseca biramo najljepši manikir i znamo koliko je važno da naši nokti budu lijepo oblikovani, uredni, ali i efektni. Za početak godine, odnosno januar, u fokusu su hladniji i mat tonovi. Izborom boja i dizajna na noktima zaista možemo da istaknemo svoju kreativnu stranu. Koji ćete vi birati ovog mjeseca?

Glamurozno, a jednostavno
Mnogi su inspiraciju pronašli u jednostavnosti. Modni logo na noktima postao je pravi hit, a tokom jeseni vidjeli smo da je on sada poprilično pojednostavljen. Tajna je u tome da se na noktima dostigne višestruka dimenzija, a u tome nam može pomoći samo jedna svjetlucava naljepnica.

Mat nokti
Mat nokti su veoma popularni i izgledaju tako elegantno! Jednostavan je, lak, a možete da ga uradite i kod kuće. Mat završetak je godinama unazad u vrhu trendova i s njim ne možete da pogriješite.

Apstraktni nokti
Ako volite umjetnost, ovakvi nokti će vam biti omiljeni tokom čitave zimske sezone. Možete da koristite bilo koju paletu boja, ona može da bude i jednostavna i komplikovana. U ovom slučaju, možete da koristite sve lakove koje imate kod kuće.

Nježne boje
Nije zabranjeno razbiti zimsku monotoniju nježnim bojama. Prilično je jednostavno. Ove godine uključen je umjetnički izraz, pa zaista možete da eksperimentirate do mile volje!

Prirodni kamen
Kamen može da bude tako lijep! Posebno kada njegov izgled preslikamo na noktima. Može se stvoriti dubina pomoću folija, hromiranih ljuskica i metalnih listova. Kamen izgleda autentično, moderno i prirodno. Možete se igrati s raznim bojama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti