Trend: Frizura koja će osvajati ove godine

Piše: Redakcija

 

“Gelly Bob”, odnosno „gelirani” ili zaglađeni bob, riječ je o vrlo jednostavnoj varijanti ove popularne frizure. Riječ je o bobu za koji je kosa ošišana na jednaku dužinu, poput boyfriend boba koji je već najavljen kao najveći trend za ovu godinu. Posebnost frizure nastaje tek s odgovarajućim stylingom.

Frizeri objašnjavaju kako bi se trebalo stilizirati: uz pomoć gela – otuda i naziv – kosa se češlja unatrag češljem ili prstima, baš kao kad izlaziš iz vode i prolaziš kroz kosu.

Ovaj je izgled zaista superjednostavno oblikovati. Kosu posuši fenom kao i obično, a pri tome je možeš lagano zabaciti prema nazad. Zatim uzmi malo gela za kosu, raspodijeli ga po dlanovimai prođi kroz kosu nekoliko puta. Malo razbaruši kosu, malo povuci – i izgled je gotov. Ležerno, moderno i istovremeno cool.

Izvor:miss7

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti