Savršeno nesavršena frizura: Sirena valovi prizivaju ljeto

Piše: Redakcija

Valovi u kosi i ljetni look godinama ostaju na vrhu trendova u kosi, ali postoji novi stil nadahnut oceanima, morem i soli u kosi. Dakle, primijetili smo kako sirena valovi dominiraju na Instagramu i TikToku, gdje je trend taggiran više od 5,2 miliona puta. Kosa nadahnuta valovima s plaže, ljetnim vjetrom i soli u kosi kao simbolom bezbrižnog života postat će apsolutni hit u nadolazećim vrućim danima. S Lizzo, Kim Kardashian, Ciarom, Shay Mitchell i Kylie Jenner kao predvodnicama trenda, sirena valovi zamijeniti će sve klasične valove u kosi. Zendaya je “zakucala” stil na crvenom tepihu ovogodišnjih Oscara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zendaya (@zendaya)


Chris Georges, visažist i frizer slavnih osoba, kaže da su sirena valovi trenutno najtraženiji stil u svijetu ljepote. “Da bih postigao izgled, koristim peglu za kosu počevši nekoliko centimetara od vrha glave i radim valove u kosi u različitim smjerovima”, kaže. “Zapamti, ne smiješ peglu koristiti u ravnoj liniji. Pomakni je prije no što napraviš novi uvojak. Ovo će učiniti da tvoji sirena valovi potraju cijeli dan. ”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli D E S I • P E R K I N S (@desiperkins)

Korištenjem ove tehnike valovi će djelovati prirodnije, a na kraju možeš još koristiti neki sprej za volumen. Naravno, što je površina pegle za kosu veća, val je veći, pa ako želiš sitnije prijelaze i valove, odaberi manju peglu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jesus Guerrero (@jesushair)

Izvor: Miss7

(I.J.)

Pročitajte još