Gotova za dvije minute: Napravite frizuru nosivu u svim prilikama

Piše: Redakcija

Postoje stvari i frizure u koje uistinune treba uložiti previše truda, a izgledaju fantastično. Toliko dobro da bismo ih nosili u svim prilikama, od kafe s prijateljicom do primjerice nekog vjenčanja.

Jedna takva frizura preplavila je društvene mreže posljednjih dana i ako je suditi prema objavljenim videima s uputama kako je napraviti, lakše je nego se čini na prvu.

Pravljenje ove frizure uključuje presavijanje niskog repa pomoću gumice za kosu, a onda se dio kose iskoristi za omotavanje oko gumice. Ako vam i dalje ništa nije jasno najbolje da pogledate video u nastavku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Chen (@emmachenartistry)


Frizerka Emma Chen kaže da se radi o najljepšoj punđi gotovoj u samo dvije minuteIpak, kao i inače, ključ uspjeha leži u pripremi. To znači da se morate pobrinuti za teksturu kose, a među proizvodima koje možete koristiti su pjena za kosu ili sprej za kosu s morskom soli.

Ova frizura bit će posebno omiljena u ljetnim mjesecima kada zbog vrućine i visokih temperatura mnogi ne vole da im kosa dodiruje leđa pa pronalaze načine kako je podignuti, a da ona i dalje izgleda lijepo. Moguće je napraviti s različitim dužinama kose.

Izvor:zadovoljna.hr

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti