„Puppy eyes“ je novi beauty trend

Piše: Redakcija

Baš kao što postoje modni trendovi, tako se i svijet ljepote neprestano mijenja. Stoga nije ni čudo što se razvijaju i mijenjaju trendovi makeupa za oči. Makeup look mačje oči karakteriziraju dramatično zakrivljeni potezi olovkom za oči, što otvara oko te izgleda prilično seksi, ali upravo bi ovaj klasični eyeliner look mogao uskoro biti gurnut s trona. Trenutno su svi ludi za suptilnijom varijantom: „puppy eyes“.


Super trik s olovkom za oči učinit će te mlađom u jednom potezu Trend psećih očiju nastao je u Koreji. Točnije, radi se o stvaranju nevinog izgleda s eyelinerom čiji je potez usmjeren malo prema dolje. To u početku može zvučati pomalo čudno, ali u praksi zapravo izgleda jako dobro!

Na ovaj način ćeš našminkati beauty trend „puppy eyes“

1. S kajalom ili tekućim eyelinerom povuci crtu do vanjskog kuta oka. Savjet: nemoj naginjati glavu unatrag ili podizati obrve, najbolje je gledati ravno u ogledalo.

2. Zatim povuci liniju olovkom za oči oko 3 mm od vanjskog kuta oka. Crta treba biti paralelna s naborom kapka i krajem obrve.

3. Zatim nacrtaj liniju na donjoj liniji trepavica: počni u vanjskoj trećini i nastavi liniju dok se ne susretne s gornjom linijom.

4. Oboji međuprostor i puppy mkeup je spreman! Svatko tko voli eksperimentirati može isprobati izgled psećih očiju, ali osobito dobro izgleda na ženama s obješenim kapcima. Kod obješenih kapaka često postoji problem što se olovka za mačje oči, koja se povuče prema gore, „objesi“ ili je prekine nabor. Kod psećih očiju to se ne događa.

Izvor:miss7

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti