Zbog trika uništila lice: Privremeno oslijepila i dobila jaku infekciju

Piše: Redakcija

Tilly Whitfield (21), rijaliti zvijezda, odlučila je isprobati trik s TikToka kako bi se riješila akni na licu. Sama si je napravila akupunkturu i završila u bolnici s opeklinama na licu i gubitkom vida.

Tilly Whitfeld je nanijela masku od gline na lice kako bi prekrila crvenilo na obrazima i nosu te uklonila ožiljke koje je sama sebi prouzrokovala, nakon što je isprobala trik s TikToka. Završila je u bolnici.

Imala  je problema s aknama i pokušala da ih se riješi. Na TikToku je pronašla beauty savjet jedne djevojke koja je tvrdila da zna kako se osloboditi bubuljica s lica i koja je savjetovala da sami sebi napravite akupunkturu kod kuće, što je Tilly i učinila. Međutim, to nije bila dobra odluka.

– Ovako mi je lice izgledalo samo sedmicu dana prije ulaska u BB kuću, a sad se jako šminkam ili stavljam masku od gline da to sakrijem – napisala je uz fotografiju na kojoj joj je lice puno crvenih ožiljaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by paris 4 president (@tillywhitfeld)


Odmah nakon ‘tretmana’ završila je u bolnici s opekotinama na licu, a privremeno je izgubila i vid.

– Molim vas, nemojte slušati savjete u kojima se preporučuje da kod kuće napravite nešto što bi inače trebali napraviti stručnjaci u salonima. Ja sam završila u bolnici s privremenim gubitkom vida zbog otekline i bila sam vrlo bolesna od infekcija, a da ne spominjem da mi je lice neprepoznatljivo. Prepustite to profesionalcima – poručila je Tilly.

Izvor:24.sata.hr

(Dž.S.)

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti