Našminkaj se kao Ilma Karahmet

Piše: I.J.

Sofisticiran make – up za koji ne treba mnogo vremena i koji možemo sami vrlo jednostavno nanijeti je sve što je jednoj dami svakodnevno potrebno. Laganije nijanse sjajan su odabir za sve prilike, posebno za vrele ljetne dane.

Ovakav stil preferira mlada i talentirana pjevačica iz Kiseljaka, Ilma Karahmet koja je nedavno sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila video tutorijal u kojem otkriva kako ona kreira svoj omiljeni make – up look za svaki dan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ILMA KARAHMET (@ilmakarahmet)

-Moj prvi makeup tutorial. Za sve moje žene koje su me pitale šta koristim za šminkanje, u video sam stavila tačne nazive proizvoda. Također, u komentare mi možete napisati šta vas još zanima o mojoj make -up rutini i uskoro snimam nove videe – napisala je Ilma u opisu.

Cijelu rutinu pogledajte u video tutorijalu ispod.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ILMA KARAHMET (@ilmakarahmet)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti