Trik: Lice istaknite običnom kremom

Piše: Redakcija

Katie Jane Hughes poznata vizažistica ističe da vam treba jako mala količina kreme da postignete sjaj. Pokazala je kako običnom kremom istaknuti dijelove lica.

Katie Jane često svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli savjete kako pripremiti kožu te ispravno nanijeti kozmetiku.

Budući da je njena koža sjajna i besprijekorna, Katie je odlučila podijeliti mali trik kako to postiže. Na dlanove stavi malu količinu kreme za lice i ističe kako vam treba jako mala količina da postignete sjaj. Kremu nanosi na čelo, jagodice, nos i bradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes)


– Kad ističete lice kremom definitivno želite najsjajniju kremu koju imate, no koristite je vrlo malo i najprije je utrljajte između prstiju, a potom lagano utapkajte na lice. Nemojte je u cijelosti utrljati jer želite zadržati i dio te teksture, ali ne želite vidjeti trag kreme nego samo sjaj. Ponekad je previše utrljate i na taj način zapravo uklonite 80 posto kreme s lica. Koristite je gotovo kao bezbojni highlighter koji nanosite prije šminke – kaže Hughes.

Na taj način koža može upiti formulu i stvoriti u sekundi predivan sjaj. Dodatno, koža ostaje meka i nježna, pa će šminka bolje prianjati uz nju.

Izvor:24.sata

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti