Kćerka Monice Bellucci ima novu frizuru kakvu ćete voljeti

Piše: Redakcija

Deva Cassel naslijedila je gene roditelja, pa je tako senzualna poput Monice Bellucci i ima prodoran pogled Vinsenta Cassela sa naglaskom na zelenoj boji očiju. Iako ima svega 16 godina, ova djevojka privlači pažnju javnosti, jer se slika za naslovnice, a uz to je i ambasadorka brenda Dolce & Gabbana. Uz ljepotu ide i stil odjevanja i njega.  Njen najnoviji potez je privukao pažnju. Odlučila se da dugu smeđu kosu zamijeni kraćom dužinom koja je unijela dinamiku u njen izgled. Nova frizura je odličan potez, jer savršeno pristaje njenom obliku lica.

Kako se može vidjeti, kovrdžava kosa lijepo izgleda u ovoj varijanti, a zahvalna je i za održavanje. Sve je popularnija među Italijankama koje imaju sličan kvalitet kose, poput Deve Cassel. Kod ovakve frizure akcenat je na slobodi i lakoći življenja, S druge strane, ima i dama koje se pribojavaju da im kosa ne izgubi na volumenu, stoga je bitno spomenuti da se, ukoliko frizer dobro obavi posao, događa upravo suprotno, a trik je u skraćivanju prednjeg dijela kose, do dužine brade.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deva Cassel (@devacassel_)

Kada govorimo o održavanju, najvažnije je odabrati prave proizvode, a preporuka je da se nanese balzam bez ispiranja. Pored toga, prilikom sušenja je potrebno koristiti difuzer za loknastu kosu. Cilj je da se eliminišu naelektrisane vlasi. Nadamo se da ćete i sami isprobati ovu frizuru i uživati u poletnosti i svježini.

Izvor: Citymagazine.danas.rs

(A. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti